JURY 2016

IMG_2127

Kim Jørgensen :

Ejer af Oxholm Gallery, Pile Allé 25. 2000 Frederiksberg – et moderne kunstgalleri, som repræsenterer værker af up-and-coming såvel som etablerede kunstnere med både lokale og internationale baggrunde. Kim Jørgsensen opererer som gallerist både nationalt og internationalt, er ekspert i rådgivning til private købere, virksomheder, institutioner og kunstforeninger. Har et skarpt øje for samtidskunstens bevægelser.

gallerioxholm.dk

 

jeff

Jeff Ibbo :

Frederiksberg kunstner. født kbh.1941.

Uddannet 1964-70 på Kunstakademiet.Kbh.
Censurerede udstillinger: Charlottenborgs Forårsudstilling:65,67,69,70,86.
Charlottenborgs Efterårsudstilling:70-73 K.E.66,68,69,70,84,91,
Ikon 2000,Kunstnernes Hus Århus, 99Kong Alcohols Ansigter.Rundetårn 2002Portalen.

“Jeg er Maler af den Maleriske type uddannet på Akademiet lige før og under ungdomsoprøret
fra 1964 til 1970 det var en brydningstid med nye former for musik og psykedeliske billeder
Popkunst og frigørelse, men midt i alt dette blev jeg ved med at holde fast i menneskefiguren, selvom jeg sejlede med på alt det nye.
Erotiske billeder var ikke så kendte på den tid da de mest var gemyt væk for offentligheden men så småt kom frem da min generation begyndte at fremstille dem på ny. Udstillede i Galleri Passepartout med disse billeder og var godt på vej til at slå igennem, men de turbulente tider og min søgen tilbage til modelmaleriet gjorde at jeg fik en del år i Fred og ro rent malerisk.
Det at male rigtigt var noget jeg måtte begynde helt forfra med og mit politiske ståsted førte mig godt rundt i landskabet og miljøet og kunsthistorien så jeg blev noget svær at placere både for mig selv og andre.
I dag er jeg stolt over at kunne præsentere en ny form for modelmaleri med stærke rødder i både abstrakt,konkret og naturalistisk kunst. Jeg har på grund af studiet af modeller også udviklet et skulptursprog i stentøjs keramik, tegner desuden med begge hænder da det helst skal gå stærkt med at indfange portrætlighed inden folk flytter sig.
min udstillingsliste er lang og omfatter næsten alt hvad der er værd at omtale.”

offthewall.dk

 

IMG_2129

Morten  Jung :

Formand for kultur- og Fritidsudvalget på Frederiksberg, viceborgmester, rådmand, cand.merc.jur., medlem af magistraten og undervisningsudvalget.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget ser samtidskunsten som et spejl af vores nutid. Kunstnerne giver os en vinkling der bidrager til at udvide vores eget perspektiv, derfor er kunsten særlig vigtig i en periode, hvor der forekommer en del snæversyn.

 

IMG_2121

Libuse Müller :

I mange år har Libuse drevet Galeri Shambala med stor succes. Libuse Müller har sat sit mærke på kulturlivet rundt om i Danmark. Er bla. kendt for  en række klassiske saloner i sit private hjem – mødested for billedkunstnere, forfattere og musikere. På Frederiksberg har hun haft et succesfuldt samarbejde med Opera Frederiksberg. En kompetent kvinde med passion for kunst og kulturlivet.